Trustpilot
top of page

Zakelijke rijbewijskeuringen

Keuringsarts

Heeft u personeel dat medisch gekeurd moet worden voor het aanvragen of verlengen van hun rijbewijs of chaffeurspas? En wilt u dat de Keuringsdokter langskomt bij uw bedrijf om dat te doen? 

 

Dat kan! De keuringsdokter komt graag langs om uw personeel medisch te keuren voor elk type rijbewijs of chauffeurspas. Zo bespaart u tijd en geld, door uw personeel niet onodig veel tijd te laten verliezen en door onze aantrekkelijke tarieven. 

Tijdens de keuring controleert de arts of uw personeel instaat is om zelfstandig te rijden. Denk hierbij aan het controleren van uw bloeddruk, ogen, oren, urine op eiwit en suiker en algemene mobiliteit. 

 

Onze voordelen? 

  • Periodieke keuringen bij u op locatie

  • Intergratie van ons afsprakensysteem op uw website 

  • Flexible keurings uren en dagen (zelfs in het weekend)

  • Aantrekkelijke tarvieven 

  • Geen verlies van inkomsten door afwezigheid

  • Geen opnamen van vrije dagen

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bedankt voor de inzending!

Integratie afsprakenplanner

Door onze nauwe samenwerking met onze online afsprakenplanner, kunnen wij u, zonder meerkost, een integratie van onze online afsprakenplanner op uw website aanbieden. Zo kunnen uw werknemers zelf een afspraak inplannen voor een keuring op een tijdstip en dag die hun het beste uitkomt. 

Dit zorgt voor een afnamen in annuleringen en bespaart uw bedrijf een hoop tijd en papierwerk.

Kwaliteit & expertise verzekerd

De Keuringsdokter werkt samen met gecertificeerd Arbodienst Reactiva B.V. Dit garandeerd dat de keuringsarts volledig bevoegd is om grootrijbewijs keuring uit te voeren, maar hierdoor is ook de kwaliteit van de keuringen gewaarborgd.

bottom of page
Trustpilot