Trustpilot
top of page

Over Ons

Kantoor de keuringsdokter

Over de Keuringsdokter

De keuringsdokter is ontstaan uit het idee dat medische rijbewijs keuringen betaalbaar, makkelijk en snel moesten zijn. En dat door een arts die dichtbij de regio staat. Een arts die je kunt vertrouwen op ervaring en intergeriteit. 

​Wij bieden medische keuringen aan aan 75 plussers, zakelijke klanten, en -75 plussers die medisch gekeurd moeten worden.  U bent verplicht zich medisch te laten keuren, en dit is niet altijd even fijn. Wij willen dat u met een gerust hart naar ons komt.

Wij zijn een praktijk waar u op de eerste plaats komt. waar u altijd terecht kunt met je zorgen of vragen. Zo maken we het verschil.

Maak kennis met de vrouw achter de keuringsdokter

Dr. I. Movig de keuringsdokter
Dr. Ingerid Movig

Mijn naam is Ingerid Movig.

In 1994 behaalde ik mijn diploma geneeskunde  aan de universiteit Maastricht.

In de daarop volgende jaren heb ik veel ervaring opgedaan in diverse vakgebieden zoals orthopaedie, ouderen -en huisartsgeneeskunde. 

Tevens heb ik ervaring in de preventieve geneeskunde en als keuringsarts voor de GGD. Mijn hart ligt bij Zuid-Limburg aangezien ik hier als kind ben opgegroeid, mijn tienerjaren doorbracht, mijn studie heb voltooid en mijn eerste ervaring als arts opdeed. 

Deze speciale band heeft mij er toe doen besluiten om hier mijn eerste praktijk te open. Ondertussen zijn wij actief door heel Nederland.

bottom of page
Trustpilot